Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
MENU
Protestants Christelijke School voor Zeer Moeilijk Lerenden    

Open dag! Dinsdag 22 januari 2019
Kennismaken met De Regenboog VSO

Welkom in 1ab

Leuk dat u een bezoekje brengt aan onze webpagina.

 

We zullen ons even voorstellen: wij zijn 1AB, de bruggroep van onze school. De groep bestaat uit 3 meisjes: Dianthe, Elif en Angel en uit 8 jongens: Jeroen, Shuvensley, Ruben, Kosta, Kim, Tobias, Dion en Menno. Een paar leerlingen zitten voor het tweede jaar in de klas maar de meeste leerlingen zijn dit jaar van een andere school gekomen, dus een nieuwe start!

 

En, o ja we hebben ook een juf, Wencke en een onderwijsassistente, Margo.

De eerste weken was het best wel wennen maar inmiddels kennen we elkaar goed, werken we hard en hebben we het naar ons zin in de klas en op school.

 

Naast rekenen, klokkijken, taal, lezen, gym, vakken die we ook op de basisschool hadden, hebben we ook nieuwe vakken, zoals topo, sociale vaardigheden, natuur, verkeer, ….

Daarnaast krijgen we ook praktijkvakken, zoals techniek, schooltuin, koken, huishoudkunde en arbeidsvaardigheden(zedemo)

.

Elk jaar doen we ook mee aan sportdagen die georganiseerd worden voor alle VSO scholen in Rotterdam, zoals het voetbal-, korfbal-, honkbaltoernooi. Ook hebben we af en toe een educatieve les op b.v. kinderboerderij De Wilgenhof, de brandweerkazerne, dierentuin Blijdorp, het Natuurmuseum e.d.

 

Als u nieuwsgierig bent geworden kunt u onze foto’s bekijken of de andere groepen bezoeken.

 

Groetjes van ons allemaal.