Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
MENU
Protestants Christelijke School voor Zeer Moeilijk Lerenden    

Open dag! Dinsdag 22 januari 2019
Kennismaken met De Regenboog VSO

Gebouw en omgeving

De Regenboog VSO bevindt zich in de Rotterdamse wijk Hillegersberg aan de rand van het Melanchtonpark. De school kenmerkt zich door haar kleinschaligheid, structuur, rust, betrokkenheid en veiligheid.

 

Er zitten ongeveer 70 leerlingen op de Regenboog VSO, verdeeld over 6 groepen. 

 

Het schoolgebouw dateert uit de jaren dertig. Door de aanpassingen die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden en ook nog steeds plaatsvinden, is de school volledig uitgerust om een zo breed mogelijk onderwijsaanbod te kunnen geven. 

 

De school beschikt uiteraard over de benodigde klaslokalen en een aantal bijruimtes. Daarnaast heeft de school onder andere:

 

  • een lokaal voor consumptieve techniek
  • een technieklokaal
  • een lokaal voor handel en economie
  • een huishoudlokaal
  • een multifunctionele aula
  • en een schoolplein

De school is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tramlijn 8 stopt dichtbij (uitstappen bij eindpunt Kleiweg). Tramlijn 25 stopt op loopafstand (uitstappen bij de halte Melanchtongweg). Ook kan Metro lijn E – halte Melanchtonweg worden gebruikt. Bij gebruik van een routeplanner kan als beste de Saffierstraat als adres worden aangehouden.